Antrenament zilnic pentru conexiunea la Frecvența Inimii și a Recunoștinței

 1. Rezervați-vă zilnic câteva momente în Liniște (indiferent de locul în care vă aflați)
 2. Închideți ochii, atingeți-vă cu o palmă  zona Inimii și respirați adânc (până la nivelul diafragmei) de 3 ori = > veți intra în rezonanță cu energia Inimii  (aici găsiți soluțiile, Sinele vostru superior care știe ce aveți nevoie)
 3. Acum primiți ocazia să vă simțiți o altă stare de a fi a voastră, o altă Frecvență, una pură, Înaltă
 4. Rămâneți așa pentru câteva momente, timp în care manifestați-vă Recunoștința pentru orice aspecte ce țin de voi, de viață, de cei din jur, de orice considerați important sau mai puțin important, fie pentru voi, fie pentru alții
 5. Simțiti cum mâna devine tot  mai caldă și o frumoasă stare de bucurie vă învăluie sau după caz, uneori lacrimile apar să purifice ceva acolo, să vă transmită ceva
 6. Când considerați că vă este suficient, că v-ați schimbat efectiv poate agitația de dinainte, îngrijorarea, supărarea, teama sau poate nu a fost cazul să simțiți nici una dintre acestea, dar doar v-ați amplificat starea de bine deja instalată, deschideți ochi și zâmbiți.
 7. Felicitați-vă, pentru că tocmai ați fost pe frecvența pozitivă a vieții, care acum nu vă poate răspunde decât exact cu aceeași vibrație! 
 8. Rețineți! Cu cât STAȚI în/și cultivați un timp mai îndelungat această frecvență, ea devine parte din voi și voi deveniți parte dintr-un astfel de scenariu de viață – una care vă va da tot mai multe motive să fiți Recunoscători, indiferent de cât de important sau mic pare detaliul vieții pentru care veți învăța să Multumiți! 
 9. Vă puteți învăța și copiii să practice acest exercițiu, întrebându-i în fiecare seară ce motive de mulțumire au pentru ziua respectivă. Veți constata faptul că unora le va veni absolut natural să vă răspundă și vor fi chiar încântați să le acordați aceste momente pentru a retrăi acele secvențe care le-au creat satisfacție peste zi. Altora, le va veni mai dificil să îți găsească răspunsuri. Indiferent de situație, exercițiul funcționează, mai ales că neuroplasticitatea creierului lor (capacitatea de adaptare a acestuia) este fenomenală și abia așteaptă să fie provocată. Și aastfel le dați ocazia să intre zilnic pe această frecvență Înaltă.
 10. Există și versiunea de grup sau familială a antrenamentului: intrați împreună chiar cu toată familia într-o ședință de recunoștință la finalul zilei/sau cu prietenii, colegii, etc. Crește coeziunea grupului, relațiile se fortifică, iar pe termen lung se intră într-o ascendență cu rezultate extraordinare.
 11.  Practica zilnică a acestei stări pentru câteva minute, vă va reseta stimulii negativi din ființa/mintea voastră, ducând la regenerarea stării de a fi, de a simți, de a Iubi, de a gândi, de a trăi. Veți declanșa procesul de autoîmputernicire, înțelegând tot mai mult ceea ce viața, realitatea, trupul, relațiile și Divinitatea (Dumnezeu) au să vă comunice clipă de clipă! Priviți cum se schimbă în timp întreaga voastră viziune și cum începeți să aprofundați noi preocupări ce vizează sfere tot mai largi ale existenței!

Deschideți-vă către propria Lumină (e acolo!)

Cu Recunoștință pentru Gratitudinea ta,

Adriana 


error: